Northern Showdown: Vem är bäst i Valorant – Sverige eller Norge?

Det avgörs nu – och du kan vara med!

Som med så mycket annat har vi en vänskaplig rivalitet nordiska länder emellan inom gaming. Nu har turen kommit att sätta norrmännen (och -kvinnorna) på plats i Valorant. Såväl svensken Breach som norsken Deadlock är ju nu spelbara, och då ska det avgöras på skjutbanan vem som är mest badass.

Mellan den 3 och 5 augusti arrangerar Riot Games därför en tävling mellan Sverige och Norge. Alla spelare är välkomna, oavsett rank. Evenemanget äger rum både digitalt och fysiskt, för de som har möjlighet att ta sig till respektive lands turneringsplats. Tävlingen samordnas via Discord, och ni kan nå befintlig kanal här.

Den digitala delen går av stapeln imorgon den 3 augusti och avslutas den 4. Den 5 övergår sedan tävlingen till Inferno Onlines Red Bull Gaming Sphere i Stockholm och 00NATION:s huvudkontor i Oslo. Starttiden för denna del är klockan 14.00.

Men känn ingen press; det här är bara en tävling med priser. Toppvinsterna inkluderar bland annat en gamingstol från SecretLab, exklusivt Valorant-merch, skins, samt XBOX PC Game Pass-koder. Fast vad är väl en gamingstol gentemot äran att få krossa våra uppnosiga grannar och (i respektfullaste mån) teabaga deras stolthet?

Twitch

Evenemanget strömmas via Twitch-kanalerna för var lands lagkapten. För Sverige är det Peak; för Norge Ailincia. Speciella gäster kommer att dyka upp hos dem båda, så som professionella Valorant-veteraner.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.