Nu blir Little Nightmares serietidning

Den 28 april släpps äntligen Little Nightmares. Samtidigt kommer också den första utgåvan av serietidningen baserad på spelet. I fyra nummer får vi följa Six, en liten flicka som försöker överleva i en värld fylld av monster som bara existerar i mardrömmar.

– Vår vision är att utforska nya sätt att berätta historier bortom spelen värld och serietidningar är ett utmärkt sätt att göra det. Med denna serien kommer fans att kunna dyka djupare ner i Little Nightmares-universumet och lära sig mer om bakgrundshistorien, säger Hervé Hoerdt på Namco Bandai Europe.

Den första utgåvan är skriven av Dan Watters (Assassin’s Creed: Uprising) och Alex Paknadel (Assassin’s Creed: Uprising) med teckningar av Aaron Alexovich (Heart Shaped Skull).

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.