Nu kan du rita dina Disney-hjältar på ditt 3DS

Om du vill lära dig att teckna Disney- och Pixar-karaktärer så är högst sannolikt spelet Disney Art Academy som släpps den 15 juli till Nintendo 3DS något för dig. Lär dig att teckna över 80 olika Disney- och Pixar-karaktärer. Du tecknar allt i 2D och får lektioner som är lätta att följa. Exempel på några välkända figurer som är med är Musse Pigg, Nemo, Elsa från Frost, Buzz Lightyear från Toy Story och Simba från Lejonkungen.

I Disney Art Academy kan du rita med pastellkritor, målarpenslar, akvarellpennor, tuschpennor med mera. Det finns också mängder av lektioner så du lär dig alla tekniker och tillvägagångssätt som finns. Känner du för det så kan du också dela med dig av dina skapelser på internet. Koppla bara upp din Nintendo 3DS och dela dina konstverk på Miiverse och sociala medier.

Disney Art Academy innehåller förutom alla lektioner ett Free Paint mode där du kan teckna och rita precis som du vill.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.