Nu släpps Fear the Walking Dead: Dead Run

Man kan visserligen dra flertalet skämt om hur mobiltelefonerna redan har startat en zombieapokalyps, men om detta inte är nog så har AMC och Versus Evil precis släppt en gratis titel med en känd licens bakom sig. Om du inte har hört talas om succéserien The Walking Dead så innebär det att du troligtvis redan har flyttat ner i din personliga skyddsbunker och skurit av dig från omvärlden. Om du istället har haft tillgång till en TV eller internet vet du säkerligen att Fear the Walking Dead är en prequel-serie till denna, men mycket är likt: zombier har översvämmat världen och ett gäng överlevande reser från plats till plats i hopp om att finna säkerhet.

Fear the Walking Dead: Dead Run är alltså en exklusiv titel för iPhone, iPad och iPod touch och följer karaktärerna från serien när dessa flyr från det förstörda Los Angeles. Enkel men stilistiskt grafik blandas med obehaglig stämning och tungt fokus på narrativet. Det kommer även att inkludera speciella episoder som lovas gå parallellt med TV-serien och om en karaktär dör i showen låses även karaktären i spelet.

Läs mer och ladda ner spelet själv på dess officiella hemsida!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Öländsk ordvrängare och speldesigner. Tillhör den generation och demografi som växt upp med spel och genom detta haft möjlighet att på nära håll se mediet utvecklas. Slår mig gärna ner med någon form av onlinespel, vare sig det är ett RPG, FPS, MOBA eller MMO. Kan jag spela med, eller i alla fall interagera med andra personer så trivs jag som bäst.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.