Ny info om kommande Hitman

Förvirringen om statusen på nästa Hitman-spel har varit stor på nätet. Så pass stor att utvecklarna Io-Interactive på sajten Hitman.com valt att gå ut med ett officiellt uttalande om projektet.

Enligt Io-Interactive så jobbar man alltså på ett AAA-spel till nästa generations konsoler med Agent 47 i huvudrollen. I spelet skall han fortfarande jobba för ICA och vara på höjdpunkten i sin karriär som hänsynslös lönnmördare. Spelet är byggt på Glacier 2-motorn som skall erbjuda en aldrig tidigare skådad detaljrikedom. Banorna skall vara helt öppna för att ge spelaren mängder av valmöjligheter att utföra uppdragen.

Man skriver också att man valt att ta bort Agent 47:s magiska fickor utan att utveckla det mer, men det bör innebära att man inte längre kan stoppa ner föremål som paraplyer och hagelgevär i sina fickor. Dessutom lovar man betydligt mer information under året. Det ser vi fram emot!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.