Ny speltrailer från Red Dead Redemption 2!

Hela spelvärlden sitter nu som på nålar inför releasen av Red Dead Redemption 2 senare i oktober. Vi vet redan ganska mycket om spelet och så gott som dagligen ger Rockstar oss små hintar om vad som komma skall. I denna trailer får vi veta mer om vad du kan hitta på i rollen som Arthur Morgan i Vilda Västern. Är du lagspelaren som tillsammans med dina polare rånar tåg eller spränger banker? Eller föredrar du kanske att ge dig ut på landsbygden ensam för att hitta en vilsen diligens som är ett lätt byte? Oavsett val så erbjuder den enorma världen stor variation och faran lurar bakom varje krön. Det kommer att bli en utmaning att hålla Arthur Morgan och hans polare vid liv genom spelet.

Videon ger oss också en liten inblick i hur Dead Eye-systemet fungerar Red Dead Redemption 2. Och ja, vi får ett förstaperson-läge!

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.