Ny Storytrailer för Marvel’s Guardians of the Galaxy. Och Star-Lord släpper singel.

Marvel’s Guardians of the Galaxy landar hos din utvalda handlare för material till spelkonsol eller dator den 26 oktober. Eidos-Montréal laddar i väntan på detta friskt med en officiell storytrailer, packad till ögonbrynet med actionfilmsrajtantajtan. Den som är bekant med franchisen känner säkert till att Guardians’ ledare Peter Quill tar sitt nom de guerre ”Star-Lord” från ett fiktivt 80-talsrockband med samma namn. Men för att få en lite mer immersiv upplevelse har man nu ljugit ihop bandet på riktigt, och en singel släpps i samband med trailern, där den även kan höras. Star-Lords första album uppges släppas samtidigt med spelet och förekomma rikligt i spelets soundtrack.

Marvel’s Guardians of the Galaxy släpps alltså den 26 oktober 2021 och kommer finnas tillgängligt för PlayStation 4 och 5, Xbox One och Series X|S, PC, streaming via GeForce NOW samt på vissa platser till Switch i form av Guardians of the Galaxy: Cloud Version. Redan nu finns dock möjlighet att förbeställa och få extraprylar och sånt där.

Jag gillar mest av allt de gamla spelen, och tidiga konsoler i all ära, men textbaserat och ASCII-grafik ligger också högt på listan. Moderna spel med retrokänsla går också bra om det kniper, och egentligen är det nog innovativitet med enkla medel som fascinerar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.