Ny trailer för War of the Roses

[youtube id=”csZKfBC9o5s” width=”600″ height=”350″]

Nej, det här är inte spelversionen av filmen från 1989 där Michael Douglas och Kathleen Turner lever ut en eskalerande våldsam skilsmässa. Nej, War of the Roses är ett svenskutvecklat spel från Fatshark där spelare kommer att leva sig in i en medeltida miljö på 1400-talet med möjligheten att slåss på häst och utkämpa häftiga dueller. Nu har en ny gameplayrulle släppts inför den hägrande E3-mässan som kommer att hållas mellan den 5-7 juni.  Påminner inte spelet en aning om Mount & Blade?

Källa: FZ

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.