Ny trailer för Seven Deadly Sins

Bandai Namco entertainment släppte nyligen en ny trailer för deras kommande Seven Deadly Sins: Knights of Britannia. För er som är bekanta med serien som visas på Netflix vet ni i princip vad det här handlar om. För er som inte är lika bekanta med den:

Seven Deadly Sins var en gång en samling riddare i regionen Britannia. De splittrades dock efter att de påstods ha försökt störta Lioneskungariket. Den påstådda förlusten sades läggas av the Holy Knights, men rykten säger att de kämpade tillbaka och fortfarande är vid liv. Tio år efter inleder de heliga riddarna en statskupp. Detta leder till att kungen kidnappas och de heliga riddarna, med tyrannisk hand, styr landet. Den tredje prinsessan, Elizabeth, bestämmer sig för att ge sig ut på en resa att hitta Seven Deadly Sins och med deras hjälp ta tillbaka landet.

Seven Deadly Sins: Knights of Britannia släpps till Playstation 4 den 9:e Februari.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.