Ny trailer visar oss mer från The Surge

Ta på dig din exo-suit och rädda världen i en dystopisk framtid! Ja, vi har hört det förut och denna senaste trailer från kommande The Surge ser inte ut att tillföra något nytt till en välbeprövad genre.

Det är Warrens första dag på CREO, företaget som har ett enda mål i sikte – att rädda världen – från sig själv. Första dagen på jobbet går dock käpprätt åt skogen då en enkel rutinoperation går fruktansvärt fel. En självmedveten och mordisk AI vill förgöra allt vad mänskligheten heter. Med hjälp av sitt nya exo-skelettet och provisoriska vapen måste  Warren nu stoppa galenskapen och rädda världen.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.