Nya detaljer om Star Fox Zero och Star Fox Guard

https://youtube.com/watch?v=15nC3KgXUJI%3Frel%3D0

Nintendo avslöjar nu mer information om Star Fox Zero och Star Fox Guard som släpps exklusivt  till Wii U den 22 april i Sverige.

I remaken av det klassiska Star Fox Zero kommer du att få spaka en Arwing genom actionfyllda, intensiva uppdrag. Spelet utnyttjar både din TV samt skärmen på din Wii U GamePad som används för att effektivt sikta och skjuta ned fienden. Med två skärmar ökar möjligheterna till helt unika spelupplevelser.

När du väl kommit in i spelet och tar dig an de riktiga uppdragen kommer du att upptäcka att det finns mycket att upptäcka och att låsa upp. Pröva att återvänd till uppdrag du redan klarat för att upptäcka saker du missat. Du kommer att bli överraskad och märka att vissa banor har flera alternativa rutter och utmaningar.

Om du är stolt ägare av en Falco amiibo kan du dessutom låsa upp en Black Arwing i spelet. Den har kraftfulla vapen, men tål inte lika mycket beskjutning, så det är helt klart ett skepp för alla som vill ha en något svårare utmaning. Andra amiibos, som Fox, ger andra hemliga bonusar.

Samtidigt som Star Fox Zero släpps Wii U-spelet Star Fox Guard där du ska skydda gruvfyndigheter från attacker. Använd tolv kameror som du sätter upp på olika strategiska ställen så du kan se när fienden kommer och slå tillbaka dem. Under spelets gång kommer du upptäcka att det är viktigt att ha koll både på tv-skärmen och skärmen på din Wii U GamePad.

De som köper Star Fox Zero kommer få tillgång till en demoversion av  Star Fox Guard. Sparad data från den demon kan sedan föras över till fullversionen av Star Fox Guard om du bestämmer dig för att köpa det också.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.