Blodig Ny trailer från Middle-earth: Shadow of Mordor

Denna nya trailer från utvecklarna Monolith Productions visar upp runsystemet i Middle-earth: Shadow of Mordor och hur det påverkar huvudkaraktären Talions stridsfärdigheter. För att snabbt sammanfatta det erhåller man runorna från särskilda fiender och de använder man i sin tur för att dräpa starkare motståndare.

Spelsystemet i Middle-earth: Shadow of Mordor verkar intressant, men det ända jag minns efter att ha sett videon är de brutalt våldsamma avrättningarna. Vilket för mig inte riktigt matchar med min bild av Sagan om Ringen-världen. Kanske kan Middle-earth: Shadow of Mordor fylla ett mörkare och vuxet tomrum i Tolkiens skapelse, eller så blir det bara ett spel där allt har fått vika för spelvåldet.

Den 7 oktober i år får vi se då spelet släpps till Playstation 3 och 4, Xbox 360 och One samt till PC. Förhandsbokningar erhåller det exklusiva innehållet i The Dark Ranger pack.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.