Nytänkande flipper i svenska Yoku’s Island Express

Nu presenterar den svenska studion Villa Gorilla sitt kommande spel Yoku’s Island Express för första gången. Spelet är något så udda som ett flipperspel i en öppen värld.

Ditt uppdrag blir att hjälpa dyngbaggen Yoku att dela ut post på Mokumana Island. Du navigerar dig fram genom banorna med hjälp av klassiska flipprar och bumpers. På vägen stöter du på udda hinder, så som explosiva sniglar och hungriga lemurer. Posten måste fram, om det så innebär att du måste väcka en och annan uråldrig gud på vägen.

Villa Gorilla är en liten studio med endast fyra medlemmar. Studion grundades av veteranerna Jens Andersson och Mattias Snygg. Målet är att kunna bygga vidare på idéer som aldrig blev verklighet under tiden som AAA-utvecklare.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.