Nytt DLC till Just Cause 4 den 29 augusti

Det meddelas från Square Enix att det har blivit dags för nytt smaskigt innehåll i Just Cause 4. Den här gången blir det konflikt med enmansarmén Rodriguez gamla skumma arbetsgivare The Agency. Och det handlar inte om kollektivavtalet…

Stackars Rico har blivit obekväm och byrån är därför ute efter att likvidera honom. Han ger sig givetvis inte utan strid, och har till hjälp sin kamle kumpan Sheldon och en del ny cool utrustning, däribland en hoverboard.

Danger Rising som expansionen heter, ser Rico jagad av Agency-agenter med samma sorts krok som han har själv och en hel del nya spektakulära pangare. Detta är det tredje och sista av de tidigare utannonserade expansionspaketen med samlingsnamnet Dare Devils, Demons and Danger. De tidigare delarna, som vi också avhandlat, tillför spelet vårdslöst framförande av fordon samt ett demonanfall, som ni kanske minns.

Märk väl att 29 augusti gäller för dem som köpt på sig gold edition. För övriga kommer Danger Rising till PC (Steam), PS4 och Xbox One den 5 september.

Jag gillar mest av allt de gamla spelen, och tidiga konsoler i all ära, men textbaserat och ASCII-grafik ligger också högt på listan. Moderna spel med retrokänsla går också bra om det kniper, och egentligen är det nog innovativitet med enkla medel som fascinerar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.