Nytt Metro-spel bekräftat?

Metro 2033 och Metro: Last Light var två av mina absoluta favoritspel till den förra konsolgenerationen som väckte idel uppmärksamhet när dessa släpptes 2010 respektive 2013. Kombinationen av klaustrofobisk tunnelbanerealism och radioaktiv domedagsapokalyps skapade en atmosfär som än idag står som föredöme för konkurrenter i genren.

Nu har vi fått en liten hint att en tredje installation är på väg som antyds i digitala Metro 2035 som kanske släpps nästa år. Kan det vara ett av projekten som tidigare utvecklaren 4A Games smider på i all hemlighet? Passa också på att slänga ett getöga på bolagets kommande spel ARKTIKA-1 som lär bli något speciellt.

Stort tack till Gamereactor för uppgiften!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.