Nytt om Lightning Returns: Final Fantasy XIII

Idag offentliggjorde Square Enix nya strider och en ny plats i senaste trailern för Lightning Returns: Final Fantasy XIII.

I trailern visas den livliga staden Yusnaan, och de äventyr som väntar Lightning, inklusive kolossala strider mot monster och det nya action-orienterade stridssystemet. Dessutom återvänder Lightnings tidigare bundsförvant, Snow Villiers, med en berättelse som understryker hur titeln har gått igenom en fullständig uppdatering, med en uppdaterad look från de tidigare två omgångarna.

[youtube id=”7d2nZvrFiwM” width=”600″ height=”350″]

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

TV- och datorspel har varit en passion för mig i hela mitt liv. Jag började spela redan vid två års ålder på farsans NES och har sen dess byggt upp ett stort intresse för det. Att skriva har jag tyckt om att göra under en lång tid men det ska alltid vara på mina villkor så nu när jag kan förena det med spelandet är det underbart!

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.