Nytt på Early Access: CryoFall

Sedan början av månaden har spelare kunnat utforska en ny, fientlig värld i CryoFall. I CryoFall ska spelaren samla resurser, bedriva jordbruk, bygga och utforska omnejden – ensam eller tillsammans med vänner. Utvecklarna AtomicTorch utlovar komplexa system för såväl byggande och tillverkning som för spelets interna ekonomi.

Spelvärlden har en berättelse som avslöjas allt eftersom, men för den som föredrar ond bråd död finns gott om tillfällen för både PvE och – så klart – PvP. Med den egenutvecklade spelmotorn Renkei finns dessutom plats för hundratals spelare på samma server.

En lanseringstrailer för CryoFall finns i sidhuvudet. Låter det lockande finns spelet tillgängligt på Steam och mer info på utvecklarnas blogg.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.