Nytt Zelda kommer till 3DS

Under det Nintendo Direct så avslöjade man en rad nyheter som alla handlade om den bärbara maskinen Nintendo 3DS. Bland annat så visades en trailer till en ny version av klassikern Yoshi’s Island upp. Däremot så fick vi inte mycket detaljer om spelet, men det ser ut som att man behållit många klassiska egenskaper som Baby Mario och äggkastande i den nya versionen. Inget releasedatum avslöjades.

Releasedatum fick vi däremot för Mario & Luigi: Dream Team. Den 12 juli är dagen vi får rikta in oss på.

Den allra största överraskningen väntade man dock med till sist. Många med mig höjde både glatt och förvånat på ögonbrynen när Satoru Iwata berättade att man jobbar på ett nytt Zeldaspel baserat på ett av världens bästa spel genom tiderna, A Link to the Past. Det är trots namnet ett helt nytt spel vi kommer att få ta del av med bland annat nya vapen och tempel. Bland de nya lite mer udda funktionerna så finns möjligheten för Link att likt en tavla förflytta sig längst grottornas väggar. Spelet kommer att släppas under senare delen av året och för ägare av ett 3DS så finns möjligheten att ladda ner en 3d-trailer av spelet.

Här bjuder vi på ett långt klipp med spelsekvenser från kommande Legend of Zelda: A Link to the Past.
[youtube id=”U4X-pg7w8KU” width=”600″ height=”350″]

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.