Överlev midvintern i kommande survival-spelet Permafrost

SpaceRocket Games och utgivaren Toplitz Productions vill visa hur svårt det är att överleva vinterns kyla. I deras kommande spel Permafrost kastas spelare in i en dystopisk, öppen värld där överlevnad inte bara är ett val – det är en nödvändighet.

Som överlevare är anpassningsförmåga nyckeln till att överleva. Du måste trotsa de benkylande minusgraderna som påverkar din karaktärs förmågor, jaga byten och omvandla skrot till användbara verktyg. Men var på din vakt, för i denna frusna ödemark lurar faror överallt – från fientliga fraktioner som kämpar om makt till de ständigt närvarande hoten från rovdjur.

Din uppgift blir att rädda mänskligheten från utrotning genom att bygga skydd och skapa fred för de spridda samhällen som överlevt. Du får friheten att välja din egen väg, vare sig det handlar om att gå samman för att återuppbygga samhället eller att hitta din plats i den oförlåtande vildmarken.

Permafrost kommer att erbjuda både singelplayer och co-op för upp till 4 spelare och är planerat att lanseras på Steam Early Access 2025 för PC.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.