På måndag är den N7-dagen – peppa med Mass Effect teaser

Som en blixt från klar himmel droppade BioWare en teaser för den officiella N7-dagen, samma dag mer information om Mass Effect: Andromeda släpps. 7 november är nu på måndag så var beredd att scrolla dina flöden. Eller varför inte bokmärka Varvat.se?

Klippet fungerar som en reklamannons för Andromeda Initiative organisationen kopplad till expeditionen mot galaxen med samma namn. I teasern låter det som att resan tar 600 år, vilket betyder att spelet tar vid långt in i framtiden från originaltrilogin. Förmodligen är the Reapers, övermäktiga maskiner som skördar allt liv och nollställer galaxer, inte ett hot i uppföljaren. Och om huvudkaraktärerna upplevt tidshoppet mellan galaxerna, blir det intressant att se de psykologiska påfrestningarna hos besättningen.

På måndag får vi äntligen veta mer.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.