På onsdag släpps äntligen V Rising i sin helhet

När V Rising släpptes som Early Access blev spelet omedelbart en succé. Med över 4 miljoner sålda exemplar och en ratig på 88% på Steam kan den svenska studion Stunlock Studio verkligen vara nöjda med sin skapelse. Den 8 maj släpps äntligen V Rising äntligen som fullversion och en hel del nyheter väntar, så som nya finder, nya bossar och finputsad grafik.

V Rising bjuder in till ett äventyr i en öppen spelvärld där törsten efter blod flätas samman med konsten att bygga slott och slåss med odöda. Version 1.0 introducerar Ruinerna av Mortium, ett omfattande vintervärldsområde som en gång var en blomstrande vampyrcivilisation, men nu är förvandlad till vidsträckt ödemark. Läs gärna mer om V Rising på den officiella hemsidan.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.