Pokémon Rumble Rush till smarttelefoner

Den senaste titeln i Pokémons Rumbleserie kommer till Android och iOS.

Pokémon Company International bekräftade idag att de släpper en ny titel i Pokémon Rumble-serien: sprillans nya Pokémon Rumble Rush. Detta gratisspel finns tillgängligt för nedladdning redan idag för Android-användare i Australien, via Google Play. En iOS-version och global lansering följer inom kort.

I Pokémon Rumble Rush tar spelarna på sig rollen som djärva äventyrare med uppgiften att upptäcka nya öar och de många olika Pokémon som finns i respektive område. Samtidigt som de utforskar varje ö måste spelarna ta sig an skaror av rivaliserande Pokémon som står i deras väg. När spelaren pekar på skärmen kommer dennes partner-Pokémon att rusa till undsättning och attackera varje ny våg av fiender. Vid varje sammandrabbning finns det en chans att en eller flera av dessa Pokémon blir kompis med en spelare. Då kan spelaren använda dem i framtida strider. Varje ö-äventyr innefattar Super Boss-strider, och om spelarna lyckas vinna har de chansen att få föremål som uppgraderar deras Pokémon.

Under spelets gång har spelare av Pokémon Rumble Rush chansen att träffa på hundratals olika typer av Pokémon. Ju fler spelare som utforskar spelvärlden och deltar i speciella händelser, desto fler Pokémon kommer de att upptäcka – kanske till och med legendariska och mytiska Pokémon! När man utforskar kan det också hända att man upptäcker en tidigare okänd bana. Som belöning får den spelaren då namnge den.

Om man utforskar ett område på egen hand kan en tipsfunktion visa vilka Pokémon som finns där. Det kan också hända att spelarna ser varmluftsballonger flyga förbi när de kollar på kartan över en ö. Om spelarna pekar på en varmluftsballong får de testa en bana som andra äventyrare redan har upptäckt, vilket betyder att spelare kan drabba samman med Pokémon som de inte har sett förut.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.