Pokkén Tournament släpps i mars

Nu kommer fightingspelet som alla pokémonfans har väntat på. Den 18 mars släpps Pokkén Tournament till Wii U. Med mängder av Pokémon redo att visa upp ett olika kraftfulla attackkombinationer!

Pokkén Tournament släpptes som arkadspel i Japan redan 2015, men nu kommer det äntligen till Wii U. Det är utvecklat av Tekken-skaparna Bandai Namco Entertainment så räkna med ett riktigt intensivt fightingspel. Välj bland mängder av Pokémon redo att slåss på flera olika arenor. Bland annat en ny och spännande region som går under namnet Ferrum.

The Ferrum League är ett spelläge för en spelare och som är helt exklusivt för Wii U-versionen av Pokkén Tournament. I takt med att du vinner matcher låser du upp nya figurer som du sedan kan använda som understöd. I takt med dina framgångar utökas dessutom antalet arenor att spela på. För spelare som vill tävla mot varandra lokalt eller online finns det också ett spelläge för två spelare. För spelare som vill göra upp lokalt i soffan hemma kan en spelare använda gamepaden medan den andra spelaren använder en Wii U pro controller eller en classic controller pro.

Spelar du online finns två viktiga lägen, Rank Matches och Friendly Matches. I Rank Matches spelar du mot spelare världen över och försöker få en så bra ranking som möjligt. I Friendly Matches spelar du mot vänner som identifieras via så kallade VS codes eller Nintendo Network ID. Pokkén Tournament har utöver detta också ett LAN Battle-spelläge som gör att två spelare kan använda två stycken Wii U och två tv-apparater tillsammans. Då blir det härliga 60 rutor per sekund på vardera tv när ni går loss på varandra.

För första gången någonsin kommer du att kunna spela med den mäktige Shadow Mewtwo, en mystisk Pokémon med oanade krafter. Det är är ett gyllene tillfälle att få reda på mer om Shadow Mewtwo. Köper du den första utgåvan av Pokkén Tournament medföljer ett Shadow Mewtwo amiibo-kort. Med det kortet kan du direkt låsa upp Shadow Mewtwo i spelet. Köper du en utgåva utan kortet kan du ändå låsa upp Shadow Mewtwo, genom att spela spelet.

Klarar du hela The Ferrum League kommer du få Poké Gold (PG), som kan användas för att modifiera din Battle Trainer. Det finns olika kläder, hårstilar och tillbehör att köpa för Poké Gold. Pokkén Tournament är också kompatibelt med alla amiibo som finns.

För de som vill träna finns Practice Mode som tillåter dig att träna så mycket du vill utan att behöva bekymra dig för tidsbegränsningar eller hur mycket liv din figur har kvar. Det finns gott om kombinationer att träna på i detta spelet.

Pokkén Tournament släpps den 18 mars till Wii U.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.