PvE i Star Conflicts Rise of Giants

StarGem Inc. och Gaijin Entertainment utannonserade nyligen släppet av Rise of Giants, PvE-fokuserat innehåll som del av den senaste uppdateringen till Star Conflict. Den omfångsrika uppdateringen har introducerat nya PvE-scenarion med stigande svårighetsgrader, samt en ny co op-kampanj; The Price of Trust. I denna kampanj utvecklas storyn baserat på de val spelarna tar.

De nya PvE-uppdragen kan delas in i två huvudsakliga typer. The Price of Trust blir spelare utmanade med räddningsuppdraget av en dreadnought från Ellydium Corporation, ett massivt stridsskepp som förlist i rymden. Detta innefattar bl.a. strider mot hotfulla pirater. Utvecklingen av storyn är baserat på spelarens egna val under kampanjen. Detta kan leda till en episk sammandrabbning med en dreadnought från fienden. Kampanjen kan spelas i “regular mode”, men även i “Deadly Challenge”, där fienden är starkare, smartare och fler.

Andra tillägg i Rise of Giants-uppdateringen innefattar bl.a. en ny Destroyer och Ellydiums “Ze’Ta”, som är delvis konstruerad av en utomjordisk, kristalliknande substans. Med denna kan spelare skapa svärmar av kristalldrönare att använda i strid. Dessa drönare har olika användningsområden och kan t.ex. bli beordrade att attackera själva eller forma en levande sköld runt spelaren.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.