Razer lanserar digital spelbutik

Nu ger sig hårdvaruutvecklaren Razer in i kriget om spelköparna. Detta i och med lanseringen av den egna, digitala spelbutiken Razer Game Store som såg dagens ljus igår. Redan från start innehåller spelbiblioteket tusentals titlar och köpen levereras genom en Steam- eller Uplay-nyckel. Redan nu har man lyckats knyta till sig de flesta stora utgivarna, däribland  Ubisoft, Bethesda, Bandai Namco, Deep Silver och Rockstar.

Razer lovar i en pressrelease att lojala kunder kommer att belönas med exklusiva erbjudanden och rabatter. Dessutom kan du samla så kallade zSilver som senare kan användas som betalning i butiken. Den Europeiska versionen av Razer Game Store kommer att ha prissättning i Euro.

Razer skriver också att alla nycklar de säljer kommer att vara officiella och auktoriserade licenser. Det återstår att se hur väl Razer lyckas på den redan stenhårda marknaden.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.