République Episode 2 är här

Camouflaj har nu utannonserat att den andra av den fem episoder långa och av kritiker prisade spelserien République nu finns tillgänglig på App Store. Med en stor mängd industriveteraner bakom spakarna har Camouflaj kunnat leverera ett iOS-spel med konsol-kvalitét. Episode 2: Metamorphosis utforskar ursprunget av intellektuell fascism under spelarens pågående försök att hjälpa en ung kvinna vid namn Hope.

Nästkommande episoder är planerade att släppas i intervaller på tre till fyra månader, men redan i Episode 2 finns en mängd nytt innehåll. Utöver generell optimisering så finns nya fiender, banor och pussel uppbackat av nya förmågor, ett nytt soundtrack och en ny 3D-karta. Om man har Season Pass kan man dessutom utan extra kostnad ladda ner videodokumentation av utvecklingen bakom Episode 2.

République Episode 2: Metamorphosis finns tillgängligt för iOS.

Läs mer på spelets officiella hemsida!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Öländsk ordvrängare och speldesigner. Tillhör den generation och demografi som växt upp med spel och genom detta haft möjlighet att på nära håll se mediet utvecklas. Slår mig gärna ner med någon form av onlinespel, vare sig det är ett RPG, FPS, MOBA eller MMO. Kan jag spela med, eller i alla fall interagera med andra personer så trivs jag som bäst.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.