Resident Evil 3-remaken bekräftad?

Nyligen avslöjade en intern källa att en Resident Evil 3-remake är under utveckling. Spelet kommer släppas nästa år om allt går enligt planerna. Som underlag till den eventuella bekräftelsen har Capcom släpp lite omslagsbilder. En av de mest iögonfallande detaljerna är tolkningen av Nemesis som fått sina proportioner ändrade.

Resident Evil 3: Nemesis släpptes i september 1999 till Playstation och blev en succé bland butikshyllorna. I den här versionen ska protagonisten Jill Valentine överleva en zombiekatastrof och fly från staden som händelsen äger rum i. Hack i häl har Jill den muterade supersoldaten Nemesis som poppar upp med jämna mellanrum under spelets gång.

Är du taggad för en Resident Evil 3-remake?

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.