Restrospelsmässan gör comeback i sommar!

Under flera års tid arrangerade ett gäng dedikerade spelnördar ett av landets största mässor kring spel och gamingkultur i Göteborg. Mässorna drog snabbt till sig uppmärksamhet och intresse på grund av det enorma utbudet av gamingrelaterat innehåll. Tyvärr satte covid-pandemin stopp för planerna och likaså sköts framtiden för eventet upp på obestämd tid i samband med ett biljettbråk 2022. Men nu har arrangören av mässan den goda smaken att annonsera ut följande besked: mässan blir av i juni!

Under helgen 1-2 juni kommer hundratals (troligen tusentals) gamers att vallfärda till Ringön i centrala Göteborg där arrangemanget kommer äga rum. Mer information om satsningen finns att ta del av på arrangörens facebooksida och hemsida. Ses vi där?

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.