RobotSplit, gratis demo att prova på

[youtube id=”mRY6k4Ta2hI” width=”600″ height=”350″]

Spelstaden Skövde släpper för jämnan nya titlar, stora som små. Denna gång är det indieföretaget Watermelon Games som släpper sitt gratis demo av spelet RobotSplit. Spana in trailern ovan för att få en inblick vad du kan förvänta dig och besök deras hemsida här för att provspela demot.

Nyfiken på mer? Varvat.se drog iväg några snabba frågor till Ricky på Watermelon Games för att få styr. Fullversionen av spelet är, om allt går enligt planerna, tänkt att släppas under sista kvartalet 2014 och utvecklas just nu för fullt. RobotSplit kommer i första hand till PC men planer finns på att porta för att även ge Linux och Mac användare lite kärlek. Prislappen kommer ligga nånstans kring femtiolappen och då ingår allt material precis som på den gamla goda tiden.

Håller utkik efter detta retro-doftande lir gör man på Steam Greenlight eller här på varvat.se när det börjar bege sig.

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en riktig speltok sedan födelsen. Blev på det tidiga 90-talet matad med både Commodore 64 och NES och mitt intresse bara växer. Har provat det mesta inom gaming, spelat på både casual och hög nivå, knarkat twitch.tv morgon och kväll, drivit LAN-förening, studerat spelutveckling, besökt stora spelmässor och nu senast skribent för Varvat.se. Jag föredrar kompetitiva spel som CS, StarCraft och Dota men gör mitt bästa för att beta av listan med de stora spelklassikerna.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.