Roliga nyheter för alla som diggar GWENT

Redo för nästa kapitel i Gwent-sagan?

Inte nog med att det populära digitala kortspelet GWENT ska komma till smartphones (Iphone först, sen Android) senare i år, en ny expansion släpps redan imorgon!

Det är Crimson Curse som anländer och expansionen har en del nyheter med sig. Bland annat så kommer det fem nya ledarkort, nya mekaniker och strax över 100 nya kort att sätta tänderna i! Troligen kommer allt att följa med direkt till telefonappen, så du kan ta med dig spelet vart du vill och spela tills du bara kan kommunicera via viftande gester och intensiva blickar!

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket. Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar. Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.