Klassiker gör högupplöst comeback: Rogue Trooper Redux

Gör ett återbesök i spelet, baserat på en serietidning, som gjorde debut 2006 på diverse konsoler – Rogue Trooper Redux. Suffixet “Redux” avslöjar att det här en nyversion av det nu elva år gamla spelet. som vunnit priser för manus och karaktär i BAFTA Games Award. Spelet kommer även få en version till Nintendo Switch.

Från början var det planerat att spelet skulle släppas senare till Switch, men spelet är nu klart och Nintendo kommer släppa sin version samtidigt som de andra plattformarna. Rebellion kan idag gå ut med att spelet släpps PlayStation 4, Xbox One, PC och Switch den 17:e Oktober. Om ni fortfarande har några frågetecken kanske vår recension som kommer på release kan ge några svar.

Spelets nya 10-trailer visar upp spelets TPS-gameplay och innefattar det som gjorde det första spelet till en kultklassiker. Nya fans kommer få en genomgång av spelets universum, kampanj, spellägen och de biochip som Rogue använder för att bli en enmansarmé.

Med helt nytt sett innehåll låter trailern oss dyka in i spelets klassiska funktioner och dess action:

  • En prisbelönt story som är trogen 2000 AD-serien.
  • En spännande enspelarkampanj som blandar smygmoment, action, coverbaserade eldstrider och episka scenarion.
  • Taktiskt tänkande – Lyssna på Helms strategiska råd och förvissa fienden fienden med avledningar och holografiska lockbeten.
  • Varierande eldkraft – Förvandla Rogues vapen Gunnar från kulspruta till krypskyttegevär, granatkastare och mycket annat.
  • Kraftfulla uppgraderingar . Samla material föratt uppgradera vapen och beordra Bagman (din ryggsäck) att skapa dynamit under eldstiderna.

Rogue Trooper Redux kommer även ha spellägen för online co-op för 2-4 spelare. Du kommer även kunna spela i dessa lägen på egen hand, offline.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas.Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.