Runescape uppdaterar vildmarken

The Wilderness har alltid varit en ikonisk del av Old School Runescape. Detta är en gigantisk del av världen som många spelare fruktar tack vare alla de monster och spelare som ligger på lur för att göra livet surt för den oförsiktige. Belöningen har dock ofta varit stor nog för att göra det värt att försöka överleva i dödsfällan.

The Wilderness har nu fått sin största uppdatering någonsin och det finns något här för alla, oavsett om du är intresserad av PvP eller monsterjakt. Bland annat introduceras 6 nya bossar, ett nytt område att samla resurser, ny rustning, nya vapen och mycket mer.

Läs mer på spelets officiella hemsida!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Öländsk ordvrängare och speldesigner. Tillhör den generation och demografi som växt upp med spel och genom detta haft möjlighet att på nära håll se mediet utvecklas. Slår mig gärna ner med någon form av onlinespel, vare sig det är ett RPG, FPS, MOBA eller MMO. Kan jag spela med, eller i alla fall interagera med andra personer så trivs jag som bäst.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.