Saints Row 2 är gratis på GOG

Har du velat dyka in i Saints Row-serien? Då har du tur, för Saints Row 2 är just nu gratis på GOG.

I Saints Row 2 tar du rollen som ledaren för ett litet gatugäng och det är nu upp till dig och dina vänner att bygga upp gänget och visa att vart skåpet ska stå. Självklart är det inte enkelt. Rivaliserande gäng och storföretag står i din väg och de är inte nådiga. Spelet är fylld med skruvade karaktärer och situationer och det finns en stor stad att sprida kaos i.

Vill du vara med i galna biljakter samtidigt som ”Take on me” med A-ha skrålar ur bilradion? Eller vill du spruta toalettavfall på byggnader och folk med en tankbil? Då är detta spelet för dig!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.