Saint’s Row: The Thirds nya expansion blir nästa spel i serien

Enligt ett pressmeddelande från studion THQ så kommer Enter the Dominatrix, den nya expansionen till Saint’s Row: The Third, inte längre att släppas som en expansion. På grund av dess höga nivå av en ”ackumulativt fantastisk spelupplevelse” så kan den inte ”få plats” i en expansion, och innehållet kommer istället att läggas in i nästa stora installation av Saint’s Row.

”När jag tittade på Enter the Dominatrix så blev jag alldeles tagen av alla idéer och längtan att få expandera fiktionen i spelet”, säger Jason Rubin, ordförande för THQ. Han säger att han tror att uppföljaren kan bli ”bättre än en fullpris-, fullängd-, högkvalitets-, uppkopplad upplevelse”. Det är inte ofta man ser att expansioner når upp till att bli egna spel, men det hände ju med exempelvis Portal.

Frågan är vilka nya innovationer som nästa Saint’s Row faktiskt kommer att innehålla som svepte undan fötterna för Jason Rubin?

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.