Samarbete i nästa generation: Back 4 Blood

Zombievisionärerna bakom Left 4 Dead kommer tillbaka med en ny titel att samarbeta i. Warner Bros. Interactive Entertainment och Turtle Rock Studios har idag berättat att Back 4 Blood, en titel av skaparna och utvecklarna till det kritikerrosade Left 4 Dead är på ingång. Back 4 Blood är designat som en originaltitel från grunden, där de bästa egenskaperna från Left 4 Dead gör sig påmint. Detta med ny teknologi och uppgraderade finesser.

“Vi är spända att få samarbeta med Turtle Rock Studios-teamet på Back 4 Blood, för att driva den kooperativa zombiegenren vidare med innovativ gameplay” sade David Haddad, president på Warner Bros. Interactive Entertainment. “Det talangfulla teamet på Turtle Rock har utvecklat otroliga spel ett bra tag och det här är ett ypperligt tillfälle att samarbeta med dem för att skapa ett nytt gaminguniversum, byggt specifikt med kooperativa zombieshooters i åtanke.”

“Det är svårt att var för tydlig med vilken fantastisk möjlighet detta är. Vi får återvända till en genre som föddes i vår studio med över tio år av olika upplevelser. Zombieidéerna bara hopade sig i våra huvuden!” sade Chris Ashton, co-founder och design director på Turtle Rock Studios. “Vi har även några av de bästa samarbetspartners i branschen på WBIE. De förstår sig på vår utvecklingsprocess och är lika engagerade till vår spelarna-går-först-mentalitet. Vi älskar att vi kan utannonsera detta, så att vi kan börja jobba med communityt på en gång.”

“Vi ligger inte på latsidan. Vårt mål är att pusha vidare och vi vet att det är en utmaning.” sade Phil Robb, co-founder och creative director på Turtle Rock Studios. “Vi utökar teamet avsevärt då vi måste kunna möta studions största utmaning hittills. Vi vet att denna titel måste skilja sig från mängden och vi är inställda på att den ska kunna göra det.”

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.