Scars Above visades upp på Gamescom

Ett action-äventyr i tredjeperson med sci-fi-tema från Mad Head Games.

Spelmässan Gamescom är igång efter ett par års uppehåll på grund av en viss pandemi. Precis som sig bör passar spelutgivare på att avslöja kommande släpp när branschen är samlad i Köln. Ett av spelen som presenterades under öppningskvällen är sci-fi-spelet Scars Above från den serbiska spelstudion Mad Head Games.

Scars Above utspelar sig i en avlägsen framtid då en utomjordisk farkost lägger sig i omloppsbana runt jorden. Människorna kallar den för ‘The Metahedron’ och ett team bestående av vetenskapsmän och ingenjörer sänds ut till farkosten för att undersöka den närmare. Du tar rollen som Dr Kate Ward. Allt går dock inte som planerat och du slungas ut i rymden till en avlägsen planet där en kamp för överlevnad börjar. Kate Ward är ingen krigare. Istället kommer hennes list och intelligens väl till pass när det gäller att anpassa sig till en ny, ogästvänlig miljö.

Scars Above släpps till konsol och PC i början av nästa år. ta gärna en titt på den mycket lovande trailern i detta inlägg.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.