Om du kan skriva det, kan du göra det!

Återigen är det dags att låta fantasin flöda! Scribblenauts kommer tillbaka i ett nytt maffigt pack som inte vet några gränser.

Vi blev först introducerade för konceptet Scribblenauts år 2009, det släpptes då till Nintendos handhållna DS. I höst är det dags att än en gång komma ihåg hur man egentligen stavar vissa ord och gnugga geniknölarna för de absolut konstigaste eller mest effektiva lösningarna.

Scribblenauts Mega Pack

Som namnet på releasen antyder så är detta ett pack som innehåller mer än bara det första spelet i ett snyggt skal. Det kommer innehålla seriens kanske största version, Scribblenauts Unlimited samt Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure. 

Det förstnämnda gör sitt yttersta att leverera utrymme för kreativitet till alla åldrar. Ett sidskrollande plattformsspel som låter dig utforska och skapa i de karaktäristiska handritade miljöerna serien gjort sig känd för. Utöver vad spelet hade att ge förut så har det bland annat utökats med två nya banor, onlinefunktioner för delande av föremål skapade av spelare, samt ett multiplayerläge.

I A DC Comics Adventure får vi följa med seriens hjälte Maxwell när han behöver hjälpa Batman, Superman och resten av Justice League. Samma spelstil, samma chans att skapa, men med helt nya förmeål, platser och karaktärer.

Den 18:e September släpps spelet till Switch, Playstation 4 och Xbox One. Du kan läsa ännu mer genom att klicka här.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iklär sig ett headset dagtid för att hjälpa människor och ett annat kvällstid för att rädda digitala världar. Emma föddes i princip med en kontroll i handen, och gör sitt yttersta för att kombinera jobb, familjeliv och sin passion för spel. Utöver de konkreta spelen så djupdyker hon ofta i teorier kring spel och dess historik.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.