Scribblenauts Unlimited till Wii U och Nintendo 3DS

Scribblenauts Unlimited till Wii U och Nintendo 3DS kommer att få sin svenska release den 8 februari i år. Förvänta dig ett stort äventyr i en öppen värld full med nya utmaningar, där bara din fantasi och kreativitet sätter gränserna.

Precis som i tidigare Scribblenauts-spel löser du utmaningarna i spelet genom att skriva ned namn på olika saker som du tror kan hjälpa dig. Den här gången kommer du också få veta mer om spelets huvudperson, Maxwell. Du kommer bland annat lära dig mer om Maxwells föräldrar, hans tvillingsyster Lily och hur Maxwell fick sitt magiska anteckningsblock.

En stor skillnad från föregångarna är att Scribblenauts Unlimited utspelar sig i en helt öppen värld uppdelad i åtta mindre världar och 41 banor. Så du kan till exempel välja om du vill åka till den stora staden och hjälpa polisen att fånga en tjuv eller varför inte åka till en tropisk ö och rädda skeppsbrutna. Hur du hjälper dem får du välja själv. Så länge allt slutar lyckligt så kommer du få en belöning i form av en stjärna.

Scribblenauts Unlimited innehåller många stjärnor, så kallade Starites, att samla på. Det finns totalt 50 st Starites och 500 st Starite Shards att hitta i spelet. Du kommer också kunna få tips om var du kan hitta Starites. Så du kommer nog spendera en hel del tid med Scribblenauts Unlimited.

Specifikt för Wii U

Skapa och dela ut föremål – Nu kan du skapa dina egna föremål och framkalla dem i spelet. Så om du inte är imponerad av den arga, lila hajen som dyker upp i spelet kan du göra om den helt eller förbättra den så som du vill ha den.  Du kan till exempel ändra färger, flytta om delar, ändra storlek eller hur föremålen ska interagera med världen. Du kan också dela med dig av dina kreationer till andra spelare samt ladda ned vad andra spelare har skapat.

Nintendo-tema – Upptäck ett flertal karaktärer och föremål som du kommer känna igen från Mario och The Legend of Zelda. Förvänta dig en hel del spännande interaktioner med dessa!
Flerspelarläge – Spela tillsammans med dina vänner i två olika lägen.
HD-grafik: För första gången kommer du kunna se Scribblenauts i HD på en stor skärm.

Specifikt för Nintendo 3DS

StreetPass – Genom StreetPass kommer du att kunna se andra spelares kreativa lösningar på olika utmaningar.
3D-filmer: Väldigt vackra filmsekvenser i 3D.

Mer info om Scribblenauts Unlimited till Wii U finns att läsa här!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

TV- och datorspel har varit en passion för mig i hela mitt liv. Jag började spela redan vid två års ålder på farsans NES och har sen dess byggt upp ett stort intresse för det. Att skriva har jag tyckt om att göra under en lång tid men det ska alltid vara på mina villkor så nu när jag kan förena det med spelandet är det underbart!

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.