Sharkmob introducerar open world-shootern Exoborne

Vad är Exoborne för något?

Den svenska spelutvecklaren Sharkmob lanserade nyligen sitt stora projekt Exoborne. Spelet är en taktiskt open world-shooter som utspelar sig i ett USA präglat av naturkatastrofer i en avlägsen framtid. Upplägget är att spelaren ska slåss för sin överlevnad mot andra spelare och utnyttja väderinstabiliteten till sin fördel. Till din hjälp har du ett tekniskt avancerat exo-skelett som bland annat innehåller en änterhake och fallskärm. Rörelse och dynamik är A och O för att överleva, vilket manifesteras genom din rustning som tillåter dig att ta vederbörande till nya höjder under bataljerna. Du kan samla på dig skatter, utrustning och annat ”smått och gott” för att avancera vidare in i storyn kring din utveckling i spelet.

När släpps Exoborne?

Exoborna är under utveckling och har än så länge inget lanseringsdatum. Men räkna med minst till 2025 innan vi kan se spelet släppas till försäljning. Sharkmob gav beskedet att mer information om satsningen kommer ske nästa år. Det enda som skvallrar om spelet är denna Youtube-video som visar vad vi kan förvänta oss av utvecklingteamet.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.