SIBA lägger ner – blir NetOnNet

Omvandlingsarbetet väntas vara slutfört i slutet av 2017

Egentligen var det väl kanske bara en tidsfråga, men nu går den anrika elektronikkedjan SIBA i graven. Förra året gick bolagen samman i gemensam koncern, Netonnet Group.

Bolaget skriver i ett mail till sina kunder:

Vi utvecklar NetOnNets e-handel ytterligare och inleder en bred expansion av NetOnNets Lagershopar. Vi kommer att bygga nya Lagershopar, men också omvandla våra SIBA-butiker till NetOnNet Lagershopar. Vi ska växa på nätet och finnas på ännu fler orter än vi gör idag.

Omvandlingsarbetet sker successivt och väntas vara slutfört i slutet av 2017. SIBA:s verksamhet på nätet och i butiker kommer att fortsätta som vanligt tills att omvandlingsarbetet är genomfört. SIBA:s kunder kommer så småningom att betjänas av NetOnNet, som i framtiden även kommer att överta ansvaret för SIBA:s garantier, försäkringsärenden, serviceåtaganden samt kundkort med intjänade bonuspoäng.  

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.