Silent Hill: Book of Memories launch trailer visar upp gameplay

[youtube id=”wWxk6TtrDQg” width=”600″ height=”350″]

Det behöver knappast påpekas att Silent Hill redan har sett sina bästa år, och att det var ett bra tag sedan. När det kommer till Book of Memories, den senaste spinnoff-titeln i denna legendariska spelserie, så verkar det som att bollen har tappats helt. Det kan förstås bero på att spelet släpps till PS Vita och är anpassat efter det handhållna stuket, men top-down perspektiv med fokus på action bådar inte gott vad gäller att återhämta den skräckupplevelse som de äldre spelen ingav.

Nu står Book of Memories i vilket fall inför sin release som är den 2 oktober i Europa. Handlingen kommer att kretsa kring en karaktär som man skapar och skräddarsyr själv, vilket skiljer sig helt från de andra spelen i serien där karaktärerna vanligtvis är djupt personliga och förutbestämda. Spelaren får därefter en bok som har möjligheten att förändra det förflutna. Därefter får man gå tillbaka i tiden och slåss mot monster, utforska miljöer och lösa pussel för att lösa mysteriet med boken.  Nämnvärt är att soundtracket är komponerat av ingen mindre än Daniel Licht, samma kompositör som har skrivit musiken till den kritikerrosade serien Dexter.

Mer info på den officiella hemsidan

Officiell box art (klicka för att förstora)

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.