Skapa din egen arsenal i Fallout 4 Creation Club

Nu finns det ännu mer att göra och se i Fallout 4. Creation Club är nu i beta på PC och kommer gå live på PlayStation 4 och Xbox One, samt PC imorgon. Med en samling av nytt, officiellt innehåll, bl.a. Hellfire Power Armor, Prototype Gauss Rifle och Chinese Stealth Armor. Du kan även designa en dräkt som är inspirerad av Prey…eller gallopera dig igenom Commonwealth med en Giddyup Buttercup-inspirerad hästrustning.

Med nya föremål, förmågor och gameplay skapade av Bethesda Games Studios och tredjeparter – bl.a. communityt – kommer Creation Club ge något nytt och spännande till Fallout 4. Det blir officiella add-ons och achievements/troféer. Än så länge finns bara Creation Club till Fallout 4, men det planeras ett paket till Skyrim Special Edition nästa månad. Allt innehåll för Creation Club fungerar med PlayStation 4, Xbox One och PC. Mods kommer förbli gratis och ett öppet system där alla kan bidra.

För att fira släppet av Creation Club erbjuder Bethesda spelare 100 Credits att använda sig av för att skaffa Creation Club-innehåll. Credits finns även att köpa på PSN, Xbox Live och Steam. Dina credits är överförbara och kan användas i båda titlar på samma plattform, så länge det är Xbox Live eller Steam. PSN har inte stöd för detta just nu.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.