Skapa din egen karriär i NHL 14

[youtube id=”gnBIWi-MQHA” width=”600″ height=”350″]

Skapa din egen historia både på och utanför isen med nästa upplaga av NHL. Med inspiration från arbetet med både NHL- och juniorspelare introducerar NHL 14 det nya spelläget Live the Life, en vidareutveckling av Be a Pro Career-läget. Inom Be a Pro Career-läget kunde spelarna ta sitt proffs från knatte i juniorligorna till NHL-stjärna. Med det nya Live the Life-läget kan inte bara spelarna klättra på ligarankingen utan dessutom leva livet som ett NHL-proffs – både på och vid sidan av isen.

I allt från interaktioner med lagkamrater utanför isen till prestationerna på isen kommer användarna tvingas fatta beslut som påverkar deras proffsspelares karriär och popularitet hos fans, lagkamrater, familj och lagledning. När användarna fattar rätt beslut kommer deras proffsspelare att belönas med en högre ranking, feta reklamkontrakt och stor exponering i tidningar, på reklamskyltar eller med sin bild på omslaget av ett NHL-spel.

NHL 14 släpps i Sverige den 12 september.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.