Skyrim släpps i ny utgåva till nya generationens konsoler

Kan fås gratis till PC

Under Bethesdas presskonferens på E3-mässan avslöjandes bland annat att Id Software kommer att ge ut en ny version av klassiska Quake. För dem som väntade på en uppföljare till Skyrim så blev pressträffen något av ett antiklimax. Istället för ett The Elder Scrolls VI så visades en ny version Skyrim upp, den här gången anpassat till Playstation 4 och Xbox One samt givetvis PC. Studion tycks ha lagt ner mycket energi på att finslipa grafiken och den trailer som visades upp såg minst sagt imponerande ut.

Special Edition, som den upphottade versionen heter, blir dessutom gratis för de som är stolta ägare av Skyrim samt alla dess add ons, alternativt Legendary Edition till PC. Nytt är också att mods nu också funkar lika bra till konsol som på PC. Det är kanske läge att återvända till Tamriels nordliga delar för nya äventyr.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.