Smooth McGrove gör cover på Dark Souls III

Om ni har missat youtubes mest charmiga och musikaliska skägg rekommenderar redaktionen varmt att ni besöker hans kanal.

Vi gör det enkelt för er och ger er länken här.

För er som inte känner till honom så är Smooth McGroove en youtuber som blivit väldigt känd för sina fantastiska a capella-tolkningar av kända spellåtar. Hur bra är han? Tja, han har fått copyrightvarningar på sina videos då de misstagits för originalet. Det säger väl sitt?

Nu har From Software bjudit McGroove på soundtracket för att låta honom göra sina egna tolkningar av dem och han gör ingen besviken. Till skillnad från de mer melodiska och hetsiga låtar från bl.a. Sonic the Hedgehog, Mario Kart och Mega Man X är Dark Souls III mer stämningsfullt med en mer mystisk, ambient atmosfär. Detta hör inte till de typiska låtar han brukar göra, men det hindrar inte honom från att göra en fantastisk cover.

0 Delningar
Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.