Snart får vi återvända till Albion i nya Fable

Fable är ett av mina absoluta favoritspel. Serien var på många sätt före sin tid med sitt ”gör vad du vill”-system och handlingar med konsekvenser. Tyvärr stannade utvecklingen av efter Fable III med undantag för ett par märkliga spin-off-spel.

För två år sedan avslöjades att ett nytt Fable var under utveckling, en reboot på hela serien skapad av studion Playground. Under gårdagens Xbox-show visades så äntligen en riktig trailer från spelet och från vad vi kan avgöra är storyn satt i en liknande tidsålder som i föregångarna. Och givetvis har den torra humorn fått ta plats även denna gång. Richard Ayoade spelar en jätte som av allt att döma gillar grönsaker mycket mer än hjältar. Trailern är väl värd en titt. Något releasedatum avslöjades dock inte.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.