Snipperclips – Cut it out, together! kommer till Switch på premiärdagen

Samarbete har alltid varit ett signum för Nintendos spel och den nya konsolen Switch bjuder på många möjligheter när det gäller samspel. Att lösa kreativa pussel tillsammans med någon är både en spännande utmaning och otroligt kul enligt Nintendo själva. Därför är bolaget lite extra stolta över spelet Snipperclips – Cut it out, together! som släpps till Switch på premiärdagen den 3 mars.

spelet passar för alla åldrar och perfekt att spela med familj och vänner. Du kan antingen köpa det via Nintendo eShop eller i handeln genom en limiterad bundle som innehåller två Joy-Con (Neon Red/Neon Blue) och en nedladdningskod för Snipperclips – Cut it out, together!

När två spelare spelar tillsammans håller ni i varsin Joy-Con blir kommunikation och kreativt tänkande nyckeln till framgång. Det gäller att klippa i varandras pappersfigurer så att de får en form som kan hjälpa till att lösa pusslen. Spelet är lättsamt, men blir förstås klurigare ju längre in i det man kommer. Det är utvecklat av den London-baserade indieutvecklaren SFB Games i samarbete med Nintendo.

 Upp till fyra spelare kan samarbeta tillsammans eller mot varandra i tre olika spellägen.

 En nedladdningsbar demo kommer finnas tillgänglig på Nintendo eShop den 3 mars om för den som vill testa innan köp.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.