Sony presenterar ett nytt XR-headset för 3d-skapande

Det kanske inte är en direkt spelrelaterad nyhet, men ganska cool ändå. Sony skriver i ett pressmeddelande att de utvecklar ett system för rumsligt innehållsskapande, vilket inkluderar en ett headset med XR-skärm utrustad med mikroskärmar i 4K OLED, en funktion för transparent video och kontroller optimerade för interaktion med objekt i 3D och precist sikte. Systemet ska hjälpa kreatörer som skapar innehåll i 3D. Det är alltså inget nytt spel-headset vi talar om här.

Sony planerar att samarbeta med utvecklare av en mängd olika mjukvara för 3D-produktion, inklusive utvecklare inom underhållning och industridesign.

Om du vill läsa mer om Sonys nya XR-headset finns hela nyheten här.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.