SoundMoovz är armbandet som låter dig spela musik i luften

Man brukar ju säga att fantasin är det enda som sätter gränser. Med SoundMoovz är det också bra om du har lite taktkänsla och väldigt mycket överskottsenergi.

SoundMoovz är en märklig produkt. Likt två armbandsur sätter du mojängen antingen runt handleden eller foten. Därefter kopplar du upp dina SoundMoovz med en smart telefon, väljer ljud och skakar loss.

Låter det fortfarande inte helt självklart. Då skall jag försöka förklara det hela lite närmare. SoundMoovz är en rörelsesensor monterad på ett armband av silikon. Armbandet kopplas sedan upp till antingen en iPhone eller en Android-enhet via Bluetooth. Därefter starar du SoundMoovz app som kommer förprogrammerad med en mängd olika ljud. Allt du behöver göra för att spela ljudet är att skaka på armen eller sparka med benet, beroende på vart du bär dina SoundMoovz. Du kan välja att ha olika ljud i de olika armbanden, SoundMoovz levereras nämligen alltid i par.

SoundMoovz-appen innehållet initialt 40 olika ljud, men över 400 ljud och effekter finns att ladda ner gratis från det digra arkivet. Att koppla de olika ljuden till dina armband är en enkel process. Givetvis kan du spela din favoritmusik samtidigt som du dansar loss med SoundMoovz för att skapa en ännu bättre effekt.

Beats eller lasersvärd

Upp till sju olika SoundMoovz kan kopplas till en och samma app för att på så sätt skapa grymma arrangemang tillsammans med dina vänner. Jag kan också rekommendera att koppla in din telefon till en högtalare för en ännu bättre upplevelse.

Hemma hos oss uppskattades den udda julklappen av hela familjen, men kanske allra mest av vår femåring som kunde interagera med sin favoritmusik på ett helt nytt sätt. Han dansade loss till musiken som aldrig förr. De lite större barnen valde att låta SoundMoovz låta som ljussablar när de fäktades med leksakssvärd. Det är som sagt var bara fantasin som sätter gränder för vad du kan använda SoundMoovz till.

SoundMoovz levereras i tre olika färger, blått, rosa eller svart och kostar i runda slängar 600 kr för ett par. Appen är gratis att ladda ner.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.