Source of Madness går att köpa nu!

Min hjärna smälter när jag försöker förstå mig på de oändliga möjligheterna.
Omslagsbild till spelet Source of Madness

Om ni har missat så går det att köpa Thunderful & Carry Castle’s nya spel Source of Madness! Spelet är ett sidscrollande roguelite action-RPG och spelet finns tillgänglig på PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One och Nintendo Switch. Spelet har tidigare varit tillgängligt i Early Access-läge på PC och nu lämnar PC-versionen det läget och räknas som ett ”färdigt” spel. Om ni vill veta vad vår Daniel Rydelius tyckte om spelets Early Access-version kan ni läsa mer här.

Vad är Source of Madness då?

Source of Madness är ett ”Lovecraftian” äventyr med ständigt föränderliga miljöer att utforska och nya monster och andra kusliga hemskheter att stöta på i varje genomgång. Med andra ord, slumpartad level design som är genrens huvudfokus. Det som kanske får Source of Madness att stå ut jämfört med andra roguelites är att spelets AI skapar helt nya monster med helt olika stats och egenskaper. Som om monstren kom från en oändlig avgrund som inte går att förstå sig på. Väldigt Lovecraftian om du frågar mig!

Spelets prislapp går på cirka 20 euro och det är en prislapp som är lite lättare att förstå sig på än galenskaperna som spelet själv lovar. Kolla in trailern här längst nere om det verkar intressant!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.